Spårlöst


Hej! Min telefon är spårlöst försvunnen sen i fredags. ÅÅÅÅÅ vad jobbigt. Det betyder att alla bilder är borta! Jag hade en massa före-bilder på massa grejer jag har gjort. Typiskt! Men hoppet har inte lämnat mig än, ska ge polisen ett sista försök idag, kanske den ligger där?!

Jag hittade en bild på min dator, vet inte vart jag har hittat den. Vill ha dessa barstolar!



Avlastningsbord


Äntligen har jag fått mitt avlastningsbord från Mio, Smögen heter det. De hade det inte hemma när jag var där, så de beställde det! Nu är det på plats. I love it! Perfekt. Jag har det i köket. Tror att jag ska ha lite köksgrejer där, ex assistenten, skålar och vaser m.m.. Det är väldigt fullt i köksskåpen just nu så det blir mycket bra!

Tavlan är en bild som jag hittade någonstans på internet, beställde en förstoring på smartphoto.se och köpte en ram på Gallerix. Ljuslyktan köpte jag på Coop! Inte dumt..



Estetisk


Beställde en tavla igår från min lillasyster. Blev precis som jag ville.
Tur att någon är estetisk! "The best thing about ME is YOU"






Lilla lampan


Var väldigt kreativ här om dagen. Köpte en gammal lampa på loppis för 20 kr, drog av allt tyg m.m. och sprayade den svart. Tycker att den blev väldigt söt! Kom dock på när jag var halvvägs att jag inte tagit någon före-bild. Bra jobbat! Nåväl, jag letar efter en större lampa att göra samma sak med. Då lovar jag före - och efter-bilder. Men jag skulle vilja ha glödlampan i någon rolig färg, finns det att köpa eller kan man måla dom? Detta måste kollas upp!


Väggdekoration


Har en helt tom vägg bakom vår soffa i vardagsrummet. Hittar ingen snygg tavla jag vill ha där, kanske skulle haft en cool väggdekoration? Vet inte hur det funkar när man bor i hyresrätt? Hmm..









Walk-in-closet


Visst, vi har en klädkammare.. Men när vi får hus ska jag ha en sån här walk-in-closet! Åh!


i <3 my dog


Vår älskade lilla hund har fått en egen plats i vitrinskåpet! :) Bokstäverna har jag beställt på Barnvanligt.se , ramen är från IKEA och den vita träklossen med texten på har jag köpt på "Presenten" i Piteå.



Tapeter och ritning

Tänkte börja med att visa vilka tapeter vi har. Eftersom vi bor i en hyresrätt finns det ett begränsat utbud av tapeter att välja mellan. Jag valde tapeter innan vi flyttat in och innan vi ens sett hur lägenheten sett ut, så jag försökte att spela på säkra kort. Ljusa, neutrala tapeter. Trots det begränsade utbudet är jag nöjd med våra tapeter! Jag längtar ändå tills vi har ett eget hus där jag får ha vilka tapeter jag vill! Om jag inte minns helt fel så fick jag välja från märkena  "Decorama" och "Borosan".

Kök/Hall: Randig. Vit/skimrande. / I hallen har jag samma, fast smalare ränder.



Vardagsrum: Vit, stort blommönster.




Gästrum: Beige med vita små blommor.



Sovrum: Fond: Beige/vitt blommönster. De andra väggarna är samma färg som basen i fonden.



Här kommer ritningen på lägenheten. Dålig bild! ;)





Om mig!

Hej! Kul att du hittat hit! Här kommer du att kunna läsa mest om inredning men även om bak, mat och allt annat som hör livet till :) Hoppas du gillar det!

Jag är 21 år, pluggar till Civilekonom och bor tillsammans med min Sambo och vår hund i en nybyggd hyresrätt på 77 kvm. Här får du följa mitt liv och mina önsketankar om drömhemmet! En dag bor vi där!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0